Dacă vei continua să navighezi paginile site-ului nostru, ești de acord cu cele scrise mai jos.

Site-ul www.civitasconsulting.ro aparține SRL-ului Civitas Consulting. Rolul site-ului este de a prezenta firma noastră astfel încât, dacă ești interesat de ceea ce facem, să ajungă cât mai ușor la tine informații cu privire la proiectele și inițiativele, echipa și noutățile din zona noastră de activitate.

Cum folosim datele personale:

Acesta este un site de prezentare și colectează sau stochează un minimum necesar de date personale.

Date personale înseamnă orice informații despre o persoană fizică care pot să ajute la identificarea acelei personae (de exemplu numele, adresa IP, locul din care vizitezi site-ul, diverse informații obținute prin cookie-uri).

Folosim datele tale, doar dacă avem acordul tău. Aceste informații ne ajută să  gândim mai bine politica politica de comunicare.

Care sunt drepturile tale:

  • Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate și folosite datele tale;
  • Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
  • Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
  • Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre tine;
  • Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing și comunicare către tine;
  • Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;
  • Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.

Despre ce informații personale e vorba:

Email, nume, telefon

Dacă tu ne trimiți un mesaj sau ne suni pentru mai multe detalii, ne furnizezi datele tale de contact (nume, telefon, mail). Folosim aceste informații pentru a-ți răspunde înapoi. Nu păstrăm informațiile pentru niciun alt motiv. Dacă în mesajul tău ne oferi alte informații suplimentare despre tine, te asigurăm și în acest caz că vom folosi ceea ce ne spui doar pentru a-ți răspunde cât mai clar întrebărilor și a comunica eficient.

Dacă te înscrii la newsletter, vom primi de la tine unele informații de contact pe care le putem șterge dacă ne soliciți asta. Poți să te dezabonezi și tu de la newsletter cu click pe butonul de dezabonare. Prin abonarea la newsletter, vei primi pe e-mail noutăți despre activitățile și proiectele noastre, oportunități de angajare sau de colaborare. Ca platformă prin care trimitem newsletterul folosim mailchimp. Citește aici politica de confidențialitate Mailchimp.

Datele despre browser/IP/dispozitiv

Folosim unele instrumente pe care le vom descrie mai jos și care ne ajută să înțelegem mai bine cât de des intră lumea pe site-ul nostru, de unde sunt vizitatorii, pe ce subiecte trebuie să insistăm. Prin vizitarea site-ului accepți ca acest tip de informații să fie colectate automat.

Informații personale ale angajaților

Civitas Consulting prezintă, pe site-ul său, cu acordul angajaților săi, un profil al acestora (numele, funcția și fotografia) din rațiuni profesionale și de comunicare. Beneficiarii, cei interesați sau implicați în inițiativele noastre și publicul pot mai ușor să ia legătura cu profesioniștii din echipa noastră și își pot face o părere mai clară cu privire la echipa noastră.  Aceste informații există pe site cu scopul de informare publică și sunt realizate în baza politicii noastre de comunicare.

Informații personale despre beneficiari și stakeholderi

Pe site vei găsi articole despre activitățile și proiectele noastre sau ale partenerilor, respectiv informații de interes de la finanțatori sau autorități. În articolele din secțiunile site-ului (îndeosebi rubrica de noutăți) pot apărea fotografii, numele și funcția unor persoane cu care colaborăm, pe care le-am intervievat, care au participat la evenimentele noastre sau la ale căror evenimente am participat etc. Aceste informații există pe site cu scopul de informare publică și sunt realizate în baza politicii noastre de comunicare.